El Punt Avui prepara una edició en paper per a la Catalunya Central

La secció veurà la llum entre la segona i la tercera setmana de gener i anirà incorporada a les pàgines d'informació general

Redacció
11 de novembre del 2015
Actualitzat el 12 de novembre a les 21:13h
990_144728066420111121elpunt
990_144728066420111121elpunt
El Punt Avui està preparant una edició en paper d'informació específica per a les comarques del Bages, Moianès i Berguedà que anirà encartada amb les pàgines d'informació general del diari. La nova secció veurà la llum entre la segona i la tercera setmana de gener, segons ha pogut saber Manresainfo.cat. Inicialment el diari treballava amb la intenció de treure aquestes pàgines el 27 de desembre, però la convocatòria de les eleccions generals per al dia 20 ha fet endarrerir l'estrena.

L'edició de la secció per a la Catalunya Central del Punt Avui forma part de la segona fase d'expansió d'aquest mitjà que inclourà altres comarques com, entre altres, Osona i l'Anoia, que tindran seccions comarcals pròpies. Aquesta edició estarà composta per vuit pàgines locals, de les que entre quatre i cinc seran d'informació i la resta de serveis, publicitat, opinió i la portada. A l'interior, es complementarà amb les pàgines d'informació general, comuns a totes les edicions, amb l'Esportiu i amb el setmanari Presència i el mensual Barçakids.

En aquesta segona fase, el Punt Avui ja ha començat a escriure als ajuntaments tot informant-los de les noves estrenes i demanant-los col·laboració a través de subscripcions i publicitat. També han començat a fer entrevistes de treball.