Sallent prepara les Assemblees Municipals Obertes

La primera se celebrarà el 29 de gener de 2016

Redacció
10 de novembre del 2015
Actualitzat a la 13:39h
L'Ajuntament de Sallent convoca la primera Assembla Municipal Oberta (AMO) el 29 de gener de 2016. Aquesta iniciativa participativa pretén que els sallentins puguin presentar propostes sobre temes d'interès del municipi per debatre-les, ser aprovades i traslladar-les als grups municipals perquè les puguin elevar al ple de la corporació.

Es crearà una comissió per escollir les propostes amb dos representants d'entitats i un veí del municipi. Les persones interessades en formar-hi part han de presentar la seva candidatura a les oficines municipals fins el 17 de novembre. 

Qualsevol persona o entitat de Sallent pot presentar propostes fins el 28 de novembre a l'Ajuntament. A partir d'aquí, la comissió decidirà quines seran discutides en l'assemblea, les quals podran ser trasllades al ple municipal per donar-li validesa legal.

Totes les persones majors de 16 anys i les entitats poden participar en una AMO inscrivint-se des de l'Ajuntament (Plaça de la Vila, 1) o des del web www.sallent.cat (a l'apartat Atenció al ciutadà – Tràmits i gestions – Instància genèrica).