Ets emprenedor i tens un projecte? Participa al primer StartupDay Bages!

Es tracta d'un esdeveniment que combinarà conferències i formació per donar impuls a noves empreses

Redacció
10 de novembre del 2015
Actualitzat a les 9:53h
L'empresa manresana Innio, especialista en l'impuls d'emprenedors i la consolidació d'empreses ha organitzat, pel proper divendres 27 de novembre, una jornada de 12 hores -de nou del matí a nou del vespre- dedicada a l'emprenedoria i les start-up (empreses de creació recent) anomenada StartupDay Bages. Es tracta d'un esdeveniment que neix amb la voluntat de convertir-se en un referent a la comarca i que combinarà les conferències i la formació dels participants amb la preparació i el perfeccionament del seu projecte, amb ponències dedicades al màrqueting digital, el model de negoci, a com defensar un projecte davant futurs inversors o a com aconseguir finançament alternatiu al bancari. 

Després d'aquesta primera fase, que es durà a terme al Centre Cultural del Casino de Manresa, els millors projectes passaran a la fase final, on seran presentats davant un jurat d'experts que escollirà el millor. El guanyador rebrà una aportació econòmica i diferents serveis gratuïts oferts pels espònsors de la jornada, com per exemple serveis de gestoria gratuïta i una acceleració amb la manresana Innio.

StartupDay Bages vol arribar a aquells emprenedors que estiguin interessats per un costat en adquirir nous coneixements que puguin aplicar als seus projectes, així com rebre suggeriments i feedback sobre com millorar el seu projecte. A la vegada, el contacte amb altres emprenedors, amb els docents, mentors, amb empresaris que hi assisteixin com a oients, i els mateixos membres del jurat permet ser una bona oportunitat de fer networking i generar interessants sinèrgies. 

Com participar-hi
Poden participar a l'esdeveniment tant emprenedors com start-up que es trobin en els primers anys de vida. Cal fer la preinscripció al web de l'esdeveniment i l'equip organitzador seleccionarà les millors propostes per participar-hi.