Súria debatrà l'ús de les pantalles per part de l'adolescència

Amb dues xerrades el 12 i el 25 d'aquest mes

Redacció
09 de novembre del 2015
Actualitzat a les 14:14h
Les activitats del Programa de Suport a les Famílies per al curs 2015-16 començaran aquest mes de novembre amb un cicle de dues xerrades sobre l'ús i abús de les pantalles a l'adolescència. El cicle està adreçat als pares i mares de nois i noies adolescents.

Les dues xerrades tindran lloc els dies 12 i 25 de novembre a les 19.00 h, a l'institut Mig-Món. Els seus continguts estaran centrats en la problemàtica de la seguretat i en les estratègies més adients per evitar o per reconduir una sobreexposició dels adolescents als telèfons mòbils, les tauletes i els ordinadors.

L'assistència al cicle és oberta a tothom. El programa complet és el següent:

Dijous 12 de novembre

- 19.00 h. Xerrada-taller "Enganxats a la pantalla?". A càrrec de l'entitat barcelonina Educació per a l'Acció Crítica (EDPAC).

Dimecres 25 de novembre

- 19.00 h. Xerrada "Internet segura". A càrrec d'agents dels Mossos d'Esquadra. L'organització del cicle és a càrrec de l'àrea de Joventut de l'Ajuntament de Súria i l'institut Mig-Món, amb el suport de l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) del centre i el Punt d'Informació Juvenil (PIJ) de Súria.
Arxivat a