L'Escola de Cultura i Idiomes de Sant'Egidio dóna el tret de sortida

Redacció
09 de novembre del 2015
Actualitzat a la 13:39h
Inauguració de l'Escola de Cultura i Idiomes de Sant'Egidio.
Inauguració de l'Escola de Cultura i Idiomes de Sant'Egidio. | AjM

L'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, va assistir a la inauguració del curs 2015-2016 de l'Escola de Cultura i Idiomes de la Comunitat de Sant'Egidio que va tenir lloc dissabte, 7 de novembre, a la Fundació Universitària del Bages (FUB).

El certamen també va comptar amb la presència d'altres personalitats com el regidor de Cultura i Turisme de l'Ajuntament de Manresa, Joan Calmet; i els responsables de la Comunitat de Sant'Egidio de Catalunya, Jaume Castro; de l'Escola de Llengua i Cultura, Maria Àngels Marsinyach; i de la Comunitat de Sant'Egidio de Manresa, Pere Sobrerroca.

A dos quarts de sis de la tarda, Pere Sobrerroca va obrir l'acte, va donar la benvinguda als assistents i va presentar un audiovisual de la visita del secretari general de la ONU als refugiats a la seu de la Comunitat de Sant'Egidio de Roma.  Posteriorment, va introduir Cant de Gent de Pau.

Seguidament, Sobrerroca va nomenar les persones que s'han diplomat el curs 2014-2015 i es va procedir a lliurar-los els diplomes.

Després va prendre la paraula el responsable de la Comunitat de Sant'Egidio de Catalunya, Jaume Castro; i per acabar l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, va cloure l'acte.