Diumenge se celebra la Caminada Joan Vila

Organitzat pel Mijac Sagrada Família, hi haurà dos recorreguts de 10 i 17 quilòmetres

Redacció
09 de novembre del 2015
Actualitzat a les 9:37h
El Mijac de la Sagrada Família de Manresa organitza el proper diumenge la quinzena edició de la Caminada Popular Joan Vila. El trajecte de la Caminada d'enguany tindrà dos recorreguts, un de curt de 10km, i un de llarg de 17km, amb aquests trajectes:

El recorregut llarg passarà per Manresa (Mijac Sagrada Família), torre Busquets, cal Capdevila, Tres Salts, riera de Sant Esteve, granja dels Ànecs, el Triangle, forn de Pega,  pla de les Generes, Tres Salts, la Mina, bosc de les Costes, el Grau, cal Barba / pistes, Mijac Sagrada Família.

El recorregut curt ho farà per Mijac Safa, Torre Busquets, cal Capdevila, Tres Salts, la Mina, bosc de les Costes, el Grau, cal Barba/ pistes, Mijac Sagrada Família.

L'hora de sortida prevista és a les 8 del matí des del Mijac Sagrada Família. Durant el recorregut hi haurà diversos avituallaments. La botifarrada es farà a Tres Salts dins del terme municipal de Talamanca. La part inicial i final del recorregut passarà pel terme municipal de Manresa.

Ja estan obertes les inscripcions

Les inscripcions anticipades es poden fer fins al 13 de novembre i tenen un preu de 7 euros. Les inscripcions es poden fer al web  www.caminadajv.tk (portant el rebut el dia de la caminada), o a la Llibreria Boira C/ Viladordis, 49. Si es fa la inscripció el mateix dia de la sortida, el preu és de 10 euros.

La inscripció inclou avituallaments, botifarrada i record, i està limitada a 300 participants.