Demanen dos anys per una agressió a un policia durant la Festa Major de 2013

Els fets es van produir a la plaça Major durant la matinada del Correfoc d'aquell any

Redacció
04 de novembre del 2015
Actualitzat el 05 de novembre a les 8:28h
La fiscalia de Manresa demana dos anys de presó per a un home que va donar un cop de peu a un agent de la Policia Local de Manresa durant la Festa Major de 2013. Segons narra l'escrit de l'acusació, els fets van tenir lloc al voltant de les 3 de la matinada del 2 de setembre de 2013, després de la finalització del concert de Correfoc de la Festa Major d'aquell any.

Segons l'acusació, l'home molestava la gent que es trobava a la Plaça Major de la capital del Bages aquella nit, i quan va arribar la policia per advertir-lo, els va insultar i va fer caure la placa d'un dels agents després de colpejar-lo. Quan els agents es van dirigir cap a ell per detenir-lo, l'acusat va llançar un cop de peu cap a un dels agents.

Durant el judici que se celebrarà el 18 de novembre, instruït pel jutjat d'instrucció número 1 de Manresa, l'acusat s'enfrontarà a una petició del fiscal de 2 anys de presó per atemptat a funcionari públic, i a un delicte de faltes de 60 dies a raó de 8 euros per dia per cada lesió provocada.