El Pont de Vilomara estrena un servei de Bus a Peu

Està dirigit als alumnes de 1r a 6è de primària del CEIP Pompeu Fabra

Redacció
31 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 11:06h
L'Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort donarà, el proper 3 de novembre, el tret de sortida del projecte Bus A Peu, dirigit als alumnes de 1er a 6è de primària de l'escola municipal, CEIP Pompeu Fabra.

Amb aquest projecte es pretenen aconseguir diversos objectius, tant viaris com socials i mediambientals; per una part es pretén descongestionar la via pública de vehicles, tant a l'entrada com a la sortida de l'escola, facilitant-ne l'accés, i per altra fomentar activitats saludables, ja que es fa exercici físic i es millora la qualitat de vida, promoure la convivència i relació entre els infants, i conscienciar a aquests sobre la cura de l'entorn i el medi ambient.

El Bus A Peu del Pont de Vilomara serà un servei diari que funcionarà a l'hora d'entrada a l'escola pel matí (8.30 a 9h) i a la sortida per la tarda (16.30 a 17h). Comptarà amb dues línies, la vermella i la blava; la vermella anirà per la zona antiga i centre del poble, mentre que la blava ho farà per la part més nova. Els nens aniran acompanyats pels monitors, amb els que recorreran les cinc parades amb les que compta cadascuna de les dues línies que s'han establert, acompanyant als infants a l'escola al matí i fins les parades a la tarda. Quan el Bus A Peu passi al matí per cadascuna de les parades, el monitor deixarà un forrellat com a senyal de que ja ha passat per aquella i ja són camí a l'escola. Mentre que al recorregut de la tarda es farà el contrari; aniran traient els forrellats com a senyal que el monitor ja han passat per allà.

Els alumnes que vulguin fer ús d'aquest servei, poden demanar informació sobre com inscriure's a l'escola CEIP Pompeu Fabra o bé a l'Ajuntament de la població.