Teatre Equilàter porta a Artés un espectacle familiar sobre els videojocs

"Atrapada a la xarxa" es representarà aquest dissabte a la sala Dos de Gener a les sis de la tarda

Redacció
29 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 11:33h
La companyia Teatre Equilàter va ser seleccionada en la 6ª convocatòria de Testimoni Escènic per tal de realitzar una residència de producció al teatre  d'Avinyó i fer diverses preestrenes a les poblacions que conformen la xarxa de Testimoni Escènic, que dóna suport a la producció i difusió d'espectacles d'arts escèniques.

Teatre Equilàter proposa al públic familiar una divertida reflexió sobre l'ús de les noves tecnologies, una obra creada i produïda per la mateixa companyia observant el comportament dels infants i joves davant les eines tecnològiques i la manca d'educació sobre el seu ús.

Aquest dissabte 31 d'octubre a les sis de la tarda la companyia preestrenarà la seva obra "Atrapada a la xarxa" a la sala Dos de Gener d'Artés, després d'haver passat per Avinyó on van fer un passi pels alumnes de les escoles del poble. En totes les representacions de Testimoni Escènic, al finalitzar l'obra, la companyia s'apropa al públic per tal de recollir les seves opinions, importants per valorar l'obra que estan acabant de produir.

L'argument de l'obra
L'Eli és apunt d'acabar l'última pantalla de l'Ultra Mario Band 4, el videojoc de moda. Per aconseguir-ho ha hagut d'estar dies sencers sense sortir de la seva habitació. L'alarma salta i els controladors de la xarxa no ho poden permetre. Personatges dels contes de tota la vida li ensenyaran la importància del bon ús d'internet i de les noves tecnologies. L'Eli, amb l'ajuda de molts amics i personatges, veurà que el món real és molt millor que el virtual.