Sant Joan debatrà sobre la revitalització del barri Sector Llobet

Redacció
28 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 14:31h
Parc Llobet a Sant Joan de Vilatorrada.
Parc Llobet a Sant Joan de Vilatorrada. | Compromís

Parc Llobet a Sant Joan de Vilatorrada. Foto: Compromís


El Ple Municipal de Sant Joan de Vilatorrada de dijous debatrà sobre el manteniment i revitalització del Sector Llobet a proposta del grup del grup municipal de Compromís amb Sant Joan – ICV – MES. La moció presentada pel grup municipal ha estat debatuda amb veïns del barri i és fruït de les diverses trobades veïnals mantingudes, la darrera el passat 13 d'octubre. 

Per al grup de Compromís el Sector Llobet presenta dues problemàtiques evidents: manca de manteniment i pèrdua de vida i dinamització. D'una banda assenyalen que malgrat les actuacions fetes en els darrers mesos existeixen mancances de manteniment importants i sostingudes en el temps com ara entrades de clavegueram obstruïdes, sots a la via pública o mobiliari urbà en mal estat. 

D'altra banda, creuen també que és evident la menor vida social i col·lectiva al barri fruït, entre d'altres, de la pèrdua de moviment moviment i activitat que es pateix al Casal de Barri o al fet que actes que havien transcorregut o tingut lloc al barri com ara la Cavalcada de Reis, el Carnestoltes,... en els darrers anys s'hagin desplaçat a altres indrets del municipi. 

El grup de Compromís assenyala que és preocupant que entre els veïns predomini la sensació d'oblit i abandó i de que existeixen barris de primera i de segona. Per això la moció que han presentat i que es debatrà demà dijous proposa que amb la màxima celeritat i de manera consensuada amb els veïns i veïnes del barri un Pla de Manteniment i inversió i millora del barri així com actuacions de revitalització i dinamització.