L'Ajuntament de Calders presenta el nou espai de Coworking

Ho farà aquest dijous a les set de la tarda al Centre Cívic del poble

Redacció
27 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 21:03h
Aquest dijous 29 d'octubre a les set de la tarda, al Centre Cívic de Calders es durà a terme la presentació del nou espai de Coworking a càrrec de la regidora de Promoció econòmica de l'Ajuntament, Sagrari Sánchez. Es tracta d'un espai que consta de 4 places i s'adreça a professionals i empreses interessades en noves formes de treballar d'una manera compartida i afavorint la generació de sinergies. 

Durant la sessió de presentació es comptarà amb l'experiència d'èxit del viver d'empreses destinat a emprenedros del sector de les noves tecnologies, Vit Vic, a càrrec del coordinador del centre Pep Campàs. Com a cloenda, Marc Bernadich, director d'Empresa i Innovació de la FUB,  durà a terme la xerrada "Cooperació pel Desenvolupament econòmic del Moianès".
 
El passat 19 d'octubre l'Ajuntament de Calders va obrir la convocatòria per rebre sol·licituds dels interessats en utilitzar l'espai i la data màxima per a fer presentació és l'11 de novembre.  Es poden consultar les bases d'adjudicació als web www.calders.cat i www.consorcidelmoianes.cat.