I quan tot torna a la normalitat... arriba la Festa Major de Rajadell!

De l'1 al 22 de novembre el poble durà a terme diverses activitats dirigides a tot tipus de públic

Redacció
27 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 12:41h
Aquest diumenge dia 1 de novembre engega la Festa Major de Rajadell, i ho fa amb una caminada popular de 15 quilòmetres que s'iniciarà des de la Plaça de l'Era a les vuit del matí. 

El cap de setmana següent l'acció continuarà amb un concert dedicat sobretot als joves del municipi, on hi actuaran els grups Els Rostolls i Band'd'Festa i que acabarà amb els temes que punxarà el Dj Nau-L. La gresca, que es durà a terme a La Sala, començarà a les onze de la nit.

L'endemà ben d'hora -a les nou del matí- el pati de les escoles s'efectuarà el XI Torneig de Tennis Taula amb esmorzar per a tots els participants.

Els tornejos seguiran el cap de setmana següent, on al mateix escenari i a la mateixa hora, dissabte 14 hi haurà el XVI Torneig de Petanca Local. A la tarda, a més, l'orquestra La Chatta oferirà un concert al bar La Sala i a dos quarts de dotze de la nit, la mateixa banda amenitzarà el Gran Ball de Festa Major.

El dia 15 a les sis de la tarda al bar La Sala hi haurà l'actuació musical "Kbarret", a càrrec del grup de teatre Filagarsa.

El darrer cap de setmana de Festa Major començarà dissabte 21 a les sis de la tarda amb una Festa Infantil amenitzada pel grup "deParranda". A les nou del vespre La Sala oferirà el col·loqui "Pirineus, Alps i l'Himalaya. Història d'una professió", impartit per Ana González.

Per cloure els dies de festivitat, durant el matí del diumenge 22 de novembre es celebrarà el II Mercat d'Intercanvi on tothom que ho vulgui podrà posar el seu estand per mostrar quines coses ja no li fan servei i canviar-les per productes d'altres veïns. Per a més informació de com formalitzar una parada pròpia cal enviar un correu a [email protected].