CDC Castellgalí denuncia «manca de control» en el cas del tresorer

Els nacionalistes demanaran responsabilitats polítiques per la desviació de més de 400.000 euros, "en els propers dies valorarem quines i a qui les demanarem"

Redacció
27 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 11:24h
Tal com ha informatManresainfo.cat, aquest dilluns l'equip auditor va presentar als grups municipals de l'Ajuntament de Castellgalí l'auditoria que se li va encarregar com a conseqüència de les irregularitats produïdes durant els últims anys a l'Ajuntament de Castellgalí presumptament per part del tresorer.

Després de conèixer l'import (concretament 404.724 euros), l'equip municipal de Convergència ha afirmat que demanarà responsabilitats polítiques a l'equip de govern dels últims anys tot afegint que "en els propers dies valorarem quines i a qui les demanarem".

Convergència lamenta la situació que s'ha produït i es mostra disposada, diu "a col·laborar amb l'actual equip de govern". Una col·laboració, manifesta "que no pot obviar la manca de control que ha existit en la gestió econòmica del consistori aquests darrers exercicis per part del govern municipal".

Segons CDC "les xifres econòmiques que acredita l'auditoria encarregada són massa importants perquè el nostre grup municipal  no emprengui les accions polítiques necessàries. És per això que demanarem que els responsables polítics del municipi assumeixin responsabilitats".