L'Oller del Mas obre les portes a 70 parelles de nuvis

Més de 20 proveïdors convidats, el càsting DonaD de Jordi Dalmau, 5 parelles recent casades al castell bagenc i 150 futurs nuvis van assistir Jornada d'aquest diumenge

Redacció
26 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 10:49h
Unes quantes parelles de nuvis durant la Jornada de Portes Obertes.
Unes quantes parelles de nuvis durant la Jornada de Portes Obertes. | ODM.

Unes quantes parelles de nuvis durant la Jornada de Portes Obertes. Foto: ODM.


Enguany la segona edició de la Jornada de Portes Obertes ha superat totes les expectatives i ha acollit a més de 70 parelles de nuvis. A les onze del matí d'aquest passat diumenge el castell de l'Oller del Mas obria les portes a totes les parelles i les seves famílies per gaudir i viure en directe tots aquells elements que caracteritzen un dia tan especial. L'Oller del Mas es va vestir per mostrar als nuvis la seva vessant més romàntica i tot reproduint els diversos moments que componen la celebració: cerimònia, aperitiu, banquet, etc.

La proposta conjunta de l'Oller del Mas i el Restaurant Ospi s'ha consolidat en els últims anys fent palesa la qualitat i la singularitat d'un castell del segle X amb un càtering de cuina d'autor i de producte amb una llarga trajectòria. L'èxit de la proposta són els 37 casaments que s'han dut a terme aquest 2015, dels quals 5 parelles d'aquestes van voler acompanyar diumenge els futurs nuvis per tal de poder compartir la seva experiència, vivències i inquietuds.

La col·laboració de més de 20 proveïdors de la zona que van mostrar els seus productes i serveis van permetre als visitants ampliar les opcions i idees per complementar el seu casament. Fotògrafs, decoradors, food trucks, floristeries, agència de viatges, cotxes de luxe, animació infantil i moltes propostes més que van engrescar els nuvis amb originals idees.

La gran novetat d'aquest any va sigut el càsting de la DonaD, organitzat pel dissenyador de moda Jordi Dalmau, juntament amb Diverta on més de 15 noies van desfilar en diferents ocasions davant d'un exigent jurat que va escollir 5 finalistes. La guanyadora, que serà escollida en un càsting final, lluirà el vestit DonaD dissenyat en exclusiva per Jordi Dalmau a la Bridal Week.

Amb aquesta jornada, Oller del Mas posa fi a la temporada de casaments amb 25 parelles que ja han dipositat la seva confiança pel 2016.