Llibertat amb càrrecs per al president del Grup Soler

Jordi Soler ha declarat aquest divendres als jutjats del Vendrell i el magistrat li ha retirat el passaport com a mesura cautelar

Redacció
23 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 21:36h
Jordi Soler, a la dreta, sortint dels jutjats amb el seu advocat, Benjamí Garcia.
Jordi Soler, a la dreta, sortint dels jutjats amb el seu advocat, Benjamí Garcia. | Roger Segura

Jordi Soler, a la dreta, sortint dels jutjats amb el seu advocat, Benjamí Garcia. Foto: Roger Segura


Jordi Soler, president de la sallentina Grup Soler, ha estat deixat en llibertat amb càrrecs aquest divendres al migdia pel magistrat del jutjat d'instrucció número 1 del Vendrell, després de ser detingut el passat dimecres al migdia. Amb ell també han sortit en llibertat amb càrrecs l'extresorer de CDC, Daniel Osácar, i el també empresari Xavier Tauler, de Copisa. A tots ells se'ls ha retirat com a mesura cautelar el passaport. Jordi Soler ha declarat al matí pel pressumpte pagament de comissions irregulars a la Fudació Catdem, propera a Convergència, per l'adjudiació de la construcció del centre cívic Nexe de Sant Fruitós de Bages.

A més a més de Soler, Osacar i Tauler, aquest divendres han declarat l'empresari Sergio Lerma, d'Oproler, que també ha quedat en llibertat amb càrrecs, i el director general d'Infraestructures, Josep Antoni Rosell, que haurà d'entregar el passaport i comparèixer un cop al mes als jutjats.