Un atracament a la Cerveseria del Bingo acaba amb dues persones al riu

L'incident va tenir lloc aquest passat dimecres a dos quarts de deu del vespre i els Mossos d'Esquadra no asseguren que els individus que es van llançar al Cardener tinguin a veure amb els fets

Aina Font Torra
22 d'octubre del 2015
Actualitzat el 23 d'octubre a les 9:36h
Aquest passat dimecres 21 d'octubre a dos quarts de deu del vespre, aproximadament, Mossos d'Esquadra va rebre una trucada informant d'un atracament a La Cerveseria del Bingo de Manresa, situat a la Muralla del Carme. Quan les patrulles van arribar al lloc dels fets, els lladres -quatre en total- ja no hi eren. Segons les persones que es trobaven en el bar, un dels assaltants empunyava una destral i un altre, una arma de foc, tot i que hores d'ara, Mossos no ha confirmat si era real o simulada. Mentre s'estava escorcollant la zona, es va demanar a dues persones que es trobaven al Passeig del Riu, a l'altura de l'hotel Pere III, que s'identifiquessin. Just després de la pregunta els individus van arrencar a córrer i es van llançar al riu Cardener.

Malgrat aquest fet, Mossos d'Esquadra no ha fet cap detenció, ja que la precipitació al riu dels dos homes no significa que estiguin relacionats amb el robatori. De moment s'han obert diverses línies d'investigació per resoldre el cas.