La Papers organitza tres actes literaris

Amb la presentació d'un llibre, un acte de poesia i un espectacle

Redacció
21 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 10:07h
La llibreria Papers organitzarà tres actes literaris els propers dies. Dijous a les 7 de la tarda acollirà la presentació del llibre "Cuaderno de ideas" de l'il·lustrador Alexis. La llibreria també acollirà l'exposició de l'obra original que el conforma: el primer projecte de l'autor, un quadern d'idees gràfiques i escrites que interactuen entre elles.

Divendres a les 7 de la tarda, dins el cicle "Desitjo que cremin les paraules", es farà una repassada de la poesia satírica d'en Francesc Castellano. La presentació del seu llibre infantil sobre els mites catalans, el primer vermut poètic (on vàrem descobrir la seva vessant de poeta satíric), les xerrades d'aspectes bàsics de l'astrologia i la de com s'altera la informació vers contes iniciàtics... En Francesc Castellano ha estat moltes vegades a la llibreria, i totes amb gran èxit de públic. Ara torna per gaudir i riure a estones amb la seva personal manera de viure la poesia.

Finalment, el dissabte a les 6 de la tarda, la llibreria organitza el segon espectacle propi creat pel Tocats de lletra 2015. El taller de motors Bobinatges Manresa, carretera de Santpedor, 29, acollirà les Intervencions del "Gretl" d'Antonio Medinilla, de l'editorial Palimpsesto 2.0. Sílvia Armangue Jorba i Joan Lluís Sagués recitaran els set poemes del vuitè dia del poemari creats per l'ocasió amb acompanyament a la guitarra de Joan Pocorull i Sergi Toledano.