Jan i Júlia, els noms més posats al Bages el 2014

A nivell de Catalunya els noms de nadons que triomfen són Marc i Martina

per Redacció , 20 d'octubre de 2015 a les 09:26 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 d'octubre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Jan i Júlia són els noms més posats als nadons del Bages el 2014. Foto: Pixabay


Els noms de Jan i Júlia van ser els més freqüents entre els nounats el 2014 al Bages, seguits de Martí, Arlet, Marc i Laia, segons les dades de l'Idescat publicades aquest dilluns. A nivell de Catalunya, Marc i Martina van ser els principals, seguits de Júlia, Àlex, Laia i Pol, i a les comarques de la Catalunya Central, Martí i Arlet són els preferits, i els segueixen Marc, Júlia, Arnau i Laia. La informació sobre els noms dels nadons l'ha recollida l'Idescat a partir de les dades de naixements en el moment de la inscripció d'un naixement en el Registre Civil.


Els noms dels nadons contrasten amb els noms més freqüents de la població catalana. Una enquesta publicada per l'Institut Nacional d'Estadística (INE) el mes de maig constatava que els noms d'homes més freqüents són José, Antonio i Francisco, mentre que entre les dones són Maria, Montserrat i María del Carmen.

 

Participació