Jaume Oliva i Isa Pozo guanyen la lliga de Ral·lis d'escalada

Els manresans s'han imposat en la categoria mixta després de quedar segons a Chorro, a Màlaga, en l'última de sis proves

Redacció
19 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 18:11h
Jaume Oliva i Isa Pozo a Chorro, Màlaga, durant la prova.
Jaume Oliva i Isa Pozo a Chorro, Màlaga, durant la prova. | AParticular

Els escaladors manresans Jaume Oliva i Isa Pozo es van proclamar dissabte passats campions de la sisena lliga estatal de Ral·lis d'escalada en categoria mixta després de finalitzar la darrera prova que es va disputar a Chorro (Màlaga). Aquest resultat també va permetre que finalitzessin quarts a nivell general.

La lliga estatal està constituïda per cinc proves al Penyó d'Ifach (Alacant), a Riglos (Osca), a Terradets (Catalunya), a Leiva (Múrcia) i a Chorro (Màlaga), i consisteix en escalar el màxim número de rutes d'entre 100 i 500 metres en 12 hores. Cada via d'escalada té una puntuació en funció de la seva longitud, dificultat, complexitat del recorregut i tipus d'equipament. La suma de punts determina quina és la cordada guanyadora del ral·li, al final de les 12 hores.

Jaume Oliva i Isa Pozo van quedar en segon lloc a la prova del Penyon d'Ifach. A Riglos van guanyar. També a la prova de Terradets. A Leiva van quedar segons, i finalment, a Chorro van repetir posició, proclamant-se guanyadors de la lliga en categoria mixta i quarts a la general.