Navàs fa bona Fira en temps de Tardor

Navàs viu aquest cap de setmana la Fira de Tardor.
Navàs viu aquest cap de setmana la Fira de Tardor. | AjNVS
Redacció
18 d'octubre del 2015
Actualitzat a la 13:22h

Navàs viu aquest cap de setmana la Fira de Tardor. Foto: AjNVS


Malgrat que no ha fet un dia assolellat, la Fira de Tardor de Navàs ha estat punt de trobada i de passeig durant tot el dia. L'escenari de la plaça de l'Ajuntament ha estat l'espai ocupat per un centenar de parades, abrigades sota els porxos que l'envolten.

Dos centenars llargs de puntaires han omplert aquest matí l'espai central de boixets, coixins i fils de tots colors, i gent vinguda d'arreu els pobles de la Catalunya Central.

Les autoritats locals han fet un recorregut per la mostra, mentre a l'escenari principal hi han ballat els esbarts de l'Agrupació Teatral Sant Martí Sarroca, l'Esbart Queralt de Berga i l'esbart Dansajove de Navàs. Una de les novetats d'aquest any és un estand de promoció de l'oficina de l'OMPLE (Oficina Municipal de Projecció Local i Emprenedoria).

A la mostra hi participen comerços de Navàs que elaboren els seus propis embotits, artesans de la fusta de boix com els de ca l'Estruch i els de Can Passols, roba o, entitats socials que promouen activitats i projectes solidaris, a més a més de les parades de ceràmica, bijuteria, joguines, aliments i tota classe de complements.

A la tarda hi haurà com a novetat jocs per la mainada a càrrec de Tombs Creatius, una audició de sardanes amb la cobla Lluïsos de Taradell, a càrrec de l'Agrupació Sardanista de Navàs.