El Papa a Sor Lucía: «continua fent soroll. No et cansis»

Francesc rep en audiència la monja dominica manresana al Vaticà i li assegura que li agraden més "els monestirs que s'obren als pobres, que els que es converteixen en hotels"

Redacció
15 d'octubre del 2015
Actualitzat el 16 d'octubre a les 21:09h
Sor Lucía parla amb el Papa Francesc a la plaça de Sant Pere del Vaticà.
Sor Lucía parla amb el Papa Francesc a la plaça de Sant Pere del Vaticà. | Sor Lucía

Sor Lucía parla amb el Papa Francesc a la plaça de Sant Pere del Vaticà. Foto: Sor Lucía


La monja dominica manresana Sor Lucía Caram ha estat rebuda aquest dimecres en audiència pel Papa Francesc al Vaticà, segons avançava pel seu compte de twitter. Segons les piulades de la monja, el Papa li va demanar "continua fent soroll. No et cansis. M'agraden més els monestirs que s'obren als pobres, que els que es converteixen en hotels".

En una sèrie de cinc piulades, Sor Lucía valora com a "entranyable" l'audiència amb el Papa, i aprofita la conversa amb el màxim representant dels catòlics per atacar altres veus de l'Església que posen en dubte la seva feina. En una de les piulades assegura que el Papa li va dir que "el tema dels refugiats és un drama. Acolliu-los", i convida el cardenal de València, Antonio Cañizares, que l'acompanyi en aquesta feina tot enllaçant una notícia en que el prelat posa en dubte l'honestedat de molts refugiats.

Les piulades de Sor Lucía finalitzen amb un missatge del Papa en que recorda que "els pobres són el més important. Això és l'Evangeli".