Sant Fruitós vota en contra d'informar els veïns sobre l'Aeròdrom

La proposta va ser presentada per CDC i denegada pel govern del poble

Redacció
15 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 12:11h
El grup municipal de Convergència a l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages va presentar una proposta al ple celebrat el passat dijous 8 d'octubre per tal que des del consistori es prengués el compromís d'informar a tots els veïns de Sant Fruitós del procediment engegat per a l'aprovació del Pla Director Urbanístic Aeroportuari, en recollís les queixes i suggeriments dels veïns i presentés les al·legacions pertinents a aquest Pla Director.

Aquesta proposta també demanava un estudi de sonometria contractat des de l'Ajuntament, amb la finalitat que fos del tot imparcial, ja que el que s'ha realitzat l'ha encarregat la pròpia empresa de paracaigudisme i la formació entén que "no té massa sentit que siguin ells mateixos qui encarreguin la valoració del nivell de soroll que fan amb la seva activitat".

El govern municipal, encapçalat per Gent fent Poble i amb el suport del PSC va votar en contra de la proposta, adduint que no cal informar als veïns si no s'ha fet per altres qüestions i el grup d'ERC es va abstenir a la votació. Així doncs la proposta no va quedar aprovada i no es farà arribar la informació als veïns des de l'Ajuntament.

En vistes del posicionament adquirit pel govern municipal, des de Convergència es convocarà properament una reunió informativa perquè hi puguin assistir tots els veïns que hi estiguin interessats.