Actualitzat a les 23:36h
Fonollosa va viure diumenge les 3 hores de Resistència.
Fonollosa va viure diumenge les 3 hores de Resistència. | Sergi Bacardit

Fonollosa va viure diumenge les 3 hores de Resistència. Foto: Sergi Bacardit

Les 3 hores de Resistència de motociclisme de Fonollosa que es van celebrar el passat diumenge va comptar amb una important participació. La cinquena, i penúltima, prova de la temporada de la Copa Catalana Resistència Terra va reunir un total de 49 equips al circuit El Pinyer de Fonollosa, una xifra que en participants es tradueix en pràcticament un centenar de pilots, un veritable èxit de participació en aquesta prova organitzada per Moto Club Fonollosa.

Pel que fa als resultats de la jornada, el duet format per Nil Arcarons i Nil Bussot (RS1 Júnior) es va fer amb la victòria final, acumulant un total de 52 voltes, en els més de 4km de recorregut del circuit El Pinyer. Malgrat que la parella guanyadora no va ser capaç de fer els millors entrenaments, no va tenir problemes per segellar una gran victòria a la comarca del Bages.

La segona posició va ser per l'equip format per Albert Arjonilla i Ramon Brucart (RS1 Sènior), mentre que Jordi Serena i Oriol Oliva (RS2 Júnior) van assolir la tercera posició.

Les altres categories van tenir els següents guanyadors: Antoni Baraldès i Andreu Gómez a la categoria Màster; Xavier Clotet i Antoni Romero a RS2 Sènior, i finalment, Jesús Serra a RT1.

La Copa Catalana de Resistència de Terra es tancarà el proper 15 de novembre amb les 3 Hores Resistència Santa Creu del Juglar que organitza el MC Lluçanès.