Els germans Clemente, podis a la «Perxa al Monestir»

05 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 9:47h

Laura Clemente a punt per saltar. Foto: CAM.

Sant Cugat del Vallès i el seu monestir van rebre la visita, el passat diumenge 4 d'octubre de centenars de saltadors de perxa, en el marc del concurs de perxa el carrer.

Els tres germans Clemente, atletes de l'Avinent Manresa, van assolir posisió de podi en aquest festival. Ricard Clemente va ocupar una segona posició compartida al saltar fins 4,41 metres. En l'apartat femení, Laura Clemente amb 3,41 metres, va ocupar la segona posició i Mònica Clemente, superant els 3,21 metres, va quedar tercera.

La prova femenina va tenir com a guanyadora l'atleta de CA Laietània Marta Cot que va superar el llistó sobre 3,61 metres i en el cas de la categoria masculina, la primera posició la va assolir l'andorrà Miquel Vílchez, deixant la marca als 4,61 metres.