Meandre guarnirà amb llanes de colors els arbres del Parc de l'Agulla

Ho farà el 8 de novembre en el marc de la campanya "Posem fil a l'Agulla", que demana l'ampliació del parc i la seva connexió amb l'horta de Viladordis

Redacció
05 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 9:58h
L'urban knitting és una pràctica que cada cop s'està posant més de moda.
L'urban knitting és una pràctica que cada cop s'està posant més de moda. | ccma.

L'urban knitting és una pràctica que cada cop s'està posant més de moda. Foto: ccma.


Dintre de les activitats lúdiques que organitza el col·lectiu manresà Meandre -que aquest diumenge va començar la temporada de contes infantils a la Font de Sant Pau a càrrec de la narradora Sara Fuente- pel proper 8 de novembre han muntat una trobada de sis narradors al Parc de l'Agulla que culminarà amb la primera intervenció del curs d'"Urban Knitting", una iniciativa que pretén vestir amb llanes de colors els arbres de l'espai natural. Ho faran dins el marc de la campanya "Posem fil a l'Agulla", que es va iniciar ja fa un any amb la intenció de demanar l'ampliació del Parc de l'Agulla i la seva connexió amb l'horta de Viladordis.

Pel que fa a l'activitat que es va dur a terme aquest passat diumenge, el públic assistent va fer un curt recorregut pel camí de Sant Jaume entre la Plaça de la Reforma i la Font de Sant Pau, gaudint de les vistes de la façana sud de la ciutat i també copsant la manca de manteniment en la neteja i desbrossament d'un camí que, segons Meandre "hauria  de ser modèlic, pel fet que és camí de Sant Jaume i una de les entrades a peu més emblemàtiques de la ciutat". En aquest sentit, explica l'entitat, "el corriol  queda des de fa molts anys amputat per un corriment de terres a la llera del riu". L'arranjament d'aquest punt és una de les peticions de Meandre des de fa 8 anys.