Rècord de participació en la 9a Land Rover Party

Més de 800 vehicles han assistit a la gran festa de Land Rover celebrada a Les Comes

Els participants a la Land Rover Party han posat a prova els seus vehicles.
Els participants a la Land Rover Party han posat a prova els seus vehicles. | Joan Fernàndez
Redacció
04 d'octubre del 2015
Actualitzat el 05 d'octubre a les 10:37h

Els participants a la Land Rover Party han posat a prova els seus vehicles. Foto: Joan Fernàndez


La 9ª edició de la Land Rover Party ha reunit aquest cap de setmana al voltant de 500 vehicles Land Rover provinents de tots els racons d'Europa per participar en el que ha estat un cap de setmana ple de activitats per els amants de la marca anglesa i també per tots aquells visitants que han volgut gaudir d'un cap de setmana de aventura en família.

Hi ha agut un augment molt elevat de participació respecte l'any anterior tant per part d'usuaris de vehicles Land Rover, com respecte als visitants i al nombre de expositors, el qual aquest any a doblat el nombre de l'any anterior. Des de Anglaterra, França, Luxemburg, Itàlia, Portugal, Bèlgica...han vingut a gaudir de aquesta gran festa de Land Rover que cada vegada te més importància a nivell Europeu.

El Club G4 Challenge d'Europa ha assistit amb 13 cotxes originals procedents del Regne Unit i França, tenyint una part de Les Comes, amb el característic color taronja dels seus vehicles i fent un homenatge aquesta mítica aventura de Land Rover de les quals es van realitzar dos edicions que estan a la memòria de tots els seguidors de la marca.

L'exposició de vehicles clàssics Land Rover ha aportat un any més el to nostàlgic a l'esdeveniment, amb més de 20 vehicles que han fet les delícies de tots els presents.

Totes les novetats del cap de setmana com els circuits de vehicles Land Rover elèctrics proporcionats per la marca de joguets Famosa, o el espectacle de cotxes Land Rover a escala, han estat un gran èxit al llarg de tot el cap de setmana. A més el diumenge s'han realitzat diversos sorteigs entre els assistents, com un cap de setmana amb un Discovery Sport (un dels nous models de la marca), o un Land Rover elèctric de joguet valorat en més de 400€.

Els visitats també han gaudit de Les Comes 4x4 Tour, una altre de les novetats que invitava als participants sense vehicles Land Rover a gaudir dels camins 4x4 que ofereix la finca de Les Comes, les quals, juntament amb el curs de conducció impartit per els professionals del centre Land Rover Experience han estat un dels principals atractius per tots els participants i un cop més ha estat de les activitats millors valorades per tot el públic.

Aquesta edició també hi ha hagut representació de diversos concessionaris Land Rover de Catalunya, esdevenint un bon punt de trobada entra la marca i els potencials clients que han descobert a Les Comes les extraordinàries capacitats d'aquests vehicles i han pogut conèixer la nova gamma de models de la marca.

La organització de Les Comes, valora molt positivament l'esdeveniment i ja pensa en la desena edició per seguir sorprenent un any més als assistents que vulguin passar un gran cap de setmana amb família i amics en la gran festa de Land Rover.


Vídeo de valoració del Land Rover Party. Vídeo: Joan Fernàndez
Arxivat a