Mor la dona que havia resultat ferida crítica en l'accident del matí a la C-58

La víctima, de 74 anys i veïna de l'Hospitalet, no s'ha recuperat de les lesions sofertes i ha finat a 2/4 de 7 de la tarda

Redacció
02 d'octubre del 2015
Actualitzat el 03 d'octubre a les 21:28h
L'accident ha tingut lloc aquest divendres al km 32
L'accident ha tingut lloc aquest divendres al km 32 | B.G.

La dona que ha resultat ferida crítica aquest divendres al matí a causa d'un accident entre dos turismes a la C-58, no ha pogut superar les ferides que ha patit i ha mort a 2/4 de 7 de la tarda, segons informen els Mossos.

Com informavaManresainfo.cat a primera hora, passats 2/4 de 9 del matí s'ha registrat un accident entre dos turismes al punt quilomètric 32 de la C-58, dins del terme de Vacarisses (Vallès Occidental). L'accident tenia lloc en el mateix punt on la setmana passada es produïa un altre xoc en que van resultar ferides sis persones.

En un primer moment, i com a conseqüència del sinistre, el SEM ha evacuat en helicòpter al Parc Taulí de Sabadell en estat crític l'acompanyant d'un dels turismes mentre que el conductor d'aquest mateix vehicle era traslladat al mateix hospital amb caràcter menys greu. Pel que fa al conductor de l'altre turisme sinistrat, ha resultat ferit greu i s'ha traslladat a la Mútua de Terrassa.
 
La dona que ha resultat ferida crítica inicialment, Carmen HA, de 74 anys i veïna de l'Hospitalet de Llobregat, ho ha superat la gravetat de les lesions, i a 2/4 de 7 de la tarda s'ha confirmat la seva mort.
 
Arran del sinistre s'han activat sis patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, i l'helicòpter medicalitzat i dues ambulàncies del SEM.
 
Pel que fa a l'afectació viària, s'ha realitzat pas alternatiu des del primer moment i fins a 2/4 de 2 del migdia.