La Fàbrica dels Sentits oferirà als més menuts un taller d'atenció plena

Es tracta d'una extraescolar que impartirà la psicòloga i coach Gemma Calmet

Redacció
01 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 9:31h
Davant l'allau d'extraescolars que fan, curs rere curs, els més petits de casa (des d'anglès, qualsevol tipus d'esport, dibuix, repàs...) la psicòloga i coach manresana Gemma Calmet ofereix "L'illa", una activitat pensada, tal com ella mateixa afirma “per ser i deixar de fer. Carregar les piles, viure en el present, jugar i respirar”. Es tracta d'una proposta pensada per a nens i nenes de 4 a 7 anys que Calmet va idear unint el mètode que fa servir l'escola holandesa Eline Snel –en la qual es treballa el mindfulness, una mena de meditació per ajudar a viure en l'ara i l'aquí- i els articles de la Harvard Graduate School of Education –on es parla de la intel·ligència emocional, de l'atenció plena i de la respiració. 

La finalitat d'aquesta innovadora extraescolar, que es durà a terme a La Fàbrica dels Sentits durant els mesos d'octubre, novembre i desembre, cada dijous de dos quarts de sis a tres quarts de set de la tarda, és la d'ensenyar als infants i a les seves famílies estratègies i habilitats que aportin benestar, creativitat, autoestima, serenitat i capacitat d'adaptació per ajudar-los a crear vincles sans i estables amb la família i l'entorn. 

El preu de "L'illa" varia segons si es paguen totes les sessions de cop (165 euros) o es fa de manera fraccionada (180 euros; 60 euros cada mes). Per inscriure-s'hi cal visitar el següent enllaç