Convocades dues beques per estudis de postgrau industrials

L'acció s'emmarca en un dels eixos del Projecte de Promoció de l'Ocupació Industrial al Bages

Redacció
30 de setembre del 2015
Actualitzat a la 13:59h
En el marc del Projecte de Promoció de l'Ocupació Industrial al Bages (OBI), l'Ajuntament de Manresa convoca dues beques per realitzar estudis de postgrau industrials. Aquesta acció s'emmarca en un dels eixos del programa que té com a objectiu facilitar activitats de recerca i innovació a empreses industrials del Bages.

Cadascuna de les beques tindrà una dotació de 5.000 euros i, a part, es preveuen altres recursos per si els becats han de sufragar alguna despesa alhora de desenvolupar el projecte del màster.

Els interessats han d'estar cursant un postgrau industrial o comprometre's a cursar-ne un en el proper any escolar. També han de tenir un títol universitari obtingut en algun dels centres del Campus Manresa.

Com a condició per a poder optar a aquesta ajuda, en els estudis de postgrau s'haurà de fer un treball centrat en el desenvolupament pràctic i concret d'un material, producte o sistema de producció aplicable a alguna empresa industrial del Bages i que pot ser aquell que es determini al propi itinerari formatiu del mestratge.

L'últim dia per entrar la sol·licitud és el divendres 16 d'octubre en qualsevol dels registres municipals, i l'endemà, dia 17 d'octubre, si s'envia la documentació per correu.

El text de les bases reguladores de les beques es pot consultar a la web del Centre d'Iniciatives per la Ocupació (CIO) i en el document annex a aquest article

Ocupació Industrial al Bages

Ocupació Industrial al Bages és un projecte de desenvolupament local de col·laboració públic-privat per a l'impuls de la indústria metal·lúrgica i/o auxiliar d'automoció a la comarca del Bages.  Està adreçat a empreses del sector industrial amb almenys un centre de treball a la comarca del Bages i a persones que volen desenvolupar la seva trajectòria professional en l'àmbit industrial.

Aquest projecte està finançat per la Diputació de Barcelona i liderat per l'Ajuntament de Manresa. També hi participen el Consell Comarcal del Bages; els ajuntaments de Castellbell i el Vilar; Sant Salvador de Guardiola; Cardona; Sallent; Sant Joan de Vilatorrada; Sant Fruitós de Bages; Navarcles; Súria; Santpedor; Sant Vicenç de Castellet i el Pont de Vilomara i Rocafort , la Fundació Lacetània; l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Manresa de la Universitat Politècnica de Catalunya; la Patronal Metal·lúrgica del Bages; PIMEC Catalunya Central i la Cambra de Comerç i Indústria de Manresa.