PxC assegura que defensarà els veïns del Calvet en el conflicte amb l'Estrep

El partit racista assegura en el seu Facebook que defensaran "el nostre poble de les agressions dels que només reben ajuts i sempre causen problemes" | Un dels principals simpatitzants de PxC al poble, és un dels tres vigilants que té contractats l'Ajuntament

per Pere Fontanals, 29 de setembre de 2015 a les 18:37 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de setembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Apunt al perfil Facebook de PxC Manresa


PxC Manresa no ha deixat passar l'oportunitat de pronunciar-se sobre l'intent de linxament que una quarantena de veïns del Calvet van protagonitzar la setmana passada contra el centre de menors l'Estrep de Sant Salvador de Guardiola i ha assegurat en el seu perfil de Facebook que defensaran "el nostre poble de les agressions dels que només reben ajuts i sempre causen problemes".


El partit racista diu que ja ha parlat amb militants seus de Sant Salvador de Guardiola i tot i que el comentari no anuncia cap acció concreta, el fet d'anunciar que defensaran "el nostre poble" és prou significatiu en un conflicte en que els agressors han assegurat repetidament que no té connotacions xenòfobes. Segons ha pogut saber Manresainfo.cat, un dels principals simpatitzants de PxC a Sant Salvador de Guardiola és un dels tres vigilants que té contractats l'Ajuntament. Aquesta persona és molt propera al exportaveu de la formació a l'Ajuntament de Manresa, Alberto Pericas.

 

Participació