Els Castellers de Santpedor se superen a la Fira de Sant Miquel

Els Castellers de Santpedor van fer una bona actuació a casa.
Els Castellers de Santpedor van fer una bona actuació a casa. | CSantpedor
Redacció
29 de setembre del 2015
Actualitzat a la 13:03h

Els Castellers de Santpedor van tornar a superar-se i ho van fer a casa, dins el marc de la Fira de Sant Miquel. En una jornada on els núvols van amenaçar però no van deixar caure una sola gota el què més va brillar a la plaça de l'Església van ser els castells. La colla local va tenir la companyia dels Tirallongues de Manresa i els Maduixots de l'Alt Maresme. Els de la camisa daurada van estar novament encertats i van aconseguir la millor actuació de la seva curta història. La jornada, a més, va servir per a refer-se de l'última actuació a casa que va acabar amb un tres de sis aixecat per sota fent llenya. 

L'actuació va ser la culminació d'una setmana amb dos bons assajos, especialment el de divendres. A la ronda de benvinguda, el pilar de quatre no va presentar cap dificultat. A partir d'aquí, els bagencs van anar per feina i van descarregar amb molta solidesa un set de sis que ja havien fet en el pregó de festa major amb cada casteller vestit amb la cassaca de la seva penya. El va seguir la torre de sis que enguany els Castellers de Santpedor tenien mig oblidada però que han descarregat en dues actuacions consecutives. A la darrera ronda, van arribar unes petites dificultats que tampoc van ser obstacle per tirar endavant el cinc de sis. Tres pilars de quatre van culminar un dia per al record per als Castellers de Santpedor. 

Per la seva part, els Tirallongues van descarregar el cinc de set, el quatre de set amb agulla i un quatre de set. I els Maduixots el tres de sis aixecat per sota, el quatre de sis i el cinc de sis. 

La propera actuació dels Castellers de Santpedor serà el proper 10 d'octubre en la diada del local de Tirallongues juntament amb la colla manresana i els Vailets de l'Empordà. 
Arxivat a