Comença el curs de Dinamitzadors de Rutes Saludables de Cardona

La durada del curs serà de 20 hores, amb un total de 9 sessions

Redacció
25 de setembre del 2015
Actualitzat a les 14:14h
Aquest passat dimecres va començar el curs de dinamitzadors de rutes saludables que forma part del projecte Healthy Communities en el marc de Cardona Integral, promogut per l'Ajuntament de Cardona junt amb la Fundació SHE. A la presentació hi van assistir el regidor coordinador del projecte Cardona Integral, Joan Hernández, i el regidor d'esports, Sergi Ballesteros.

El curs pretén capacitar als ciutadans de Cardona perquè promoguin l'ús correcte de la xarxa de rutes saludables i dels parcs urbans per tal de millorar el benestar i la vida activa. També vol afavorir que l'ús d'aquests espais resulti una experiència satisfactòria per als seus usuaris i que siguin utilitzats amb regularitat, a més de dinamitzar nous espais de socialització i motivació que condueixin als usuaris cap a la conscienciació de l'estil de vida actiu.

La durada del curs serà de 20 hores, amb un total de 9 sessions. El curs acabarà el proper 28 d'octubre. Les 4 sessions teòriques es faran al centre cívic els dilluns de 19h. a 21h. mentre que les 5 sessions procedimentals es realitzaran als parcs urbans i rutes saludables els dissabtes al matí. La presentació i primera sessió del curs va anar a càrrec de Yolanda Sánchez i Anna Badia, de la Fundació SHE.
Arxivat a