​El Sielu arrenca amb l'objectiu de posicionar-se «on es mereix»

Aquest proper divendres 25 de setembre la sala manresana inaugurarà temporada amb un esperit renovat

Redacció
24 de setembre del 2015
Actualitzat a les 11:41h
Aquest divendres 25 de setembre El Sielu de Manresa enceta temporada amb l'objectiu de "tornar a ser la sala de la ciutat; la sala dels manresans". Així ho expressen els propietaris de l'establiment, que volen tornar a posicionar la sala "al lloc on es mereix". És per això que tornaran a les beceroles i oferiran una completa programació més enllà de la festa de discoteca.

Amb un aforament de nou-centes persones, El Sielu compta amb dues sales, una de gran -on els dies de rauxa hi haurà la música més comercial i els DJ's més de moda i on, d'altra banda, s'efectuaran els concerts dels artistes que el trepitgin- i una sala alternativa, que presentarà un altre tipus de música amb més incidència electrònica i techno.

Dijous universitaris
Una de les tradicions que vol recuperar la sala del centre de Manresa és la de fer encabir el públic més jove a la seva agenda. És per això que cada dijous obrirà amb l'objectiu de revifar l'esperit festiu i estudiantil d'entre setmana i potenciar-lo aprofitant l'auge universitari manresà.