El Mercat de l'Estraperlo arriba a Moià aquest diumenge

Des de les onze del matí fins les quatre de la tarda la Plaça del Casal s'omplirà de parades amb productes agraris, alimentaris, artesanals i artístics

per Redacció, Moià, 24 de setembre de 2015 a les 10:21 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de setembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest proper diumenge 27 de setembre a partir de les onze del matí, la Plaça del Casal de Moià serà l'escenari del ja tradicional Mercat de l'Estraperlo on, totes aquelles persones que tinguin productes agraris, alimentaris, artesanals i artístics els podran intercanviar, comprar o vendre per fer ús de la moneda social. Tothom que hi estigui interessat pot posar la seva parada i estar-s'hi fins que s'acabi el mercat, a les quatre de la tarda.

D'altra banda, la jornada festiva també comptarà, a les dotze del migdia, amb la xerrada que durà a terme l'associació Terrafranca que portarà com a títol "Volem protegir i garantir l'ús agrícola, ramader i forestal dels espais rurals a perpetuïtat". I és que Terrafranca es dedica a fer-se amb la titularitat de finques agràries per posar-les a disposició de persones que volen dur-hi a terme projectes agroecològics.

 

Participació