Miriam Ponsa col·labora en la formació d'alumnes de l'Escola d'Art

Els estudiants participaran a les creacions de la premiada dissenyadora manresana

Redacció
23 de setembre del 2015
Actualitzat a les 9:24h
La dissenyadora de moda Miriam Ponsa i l'Escola d'Art de Manresa col·laboren en la formació dels estudiants del segon curs del cicle d'il·lustració en una iniciativa que permetrà els alumnes participar en les creacions de passarel·la. Miriam Ponsa destaca per la seva passió per l'experimentació amb textures i materials i vol donar l'oportunitat als estudiants de l'Escola d'Art de Manresa d'innovar i poder conèixer de primera mà les tècniques que barregen el tèxtil amb la serigrafia en moda.

Miriam Ponsa ja ha col·laborat amb l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps d'Igualada per a la col·lecció Dones Mula, que va ser reconeguda com a la millor col·lecció Primavera-Estiu 2015 a la 080 Barcelona Fashion Week i espera amb aquesta nova proposta transmetre la importància del treball en equip i aprofitar el gran enriquiment que li suposa la possibilitat d'estar amb persones que aportin propostes fresques.

Miriam Ponsa i part del seu equip van formar-se a l'Escola d'Art Manresa i el vincle amb el centre i la ciutat es fa evident, amb la necessitat de compartir el coneixement adquirit al llarg de tota la seva trajectòria professional i de poder inculcar la passió per la creació als joves talents del futur.

Des de l'escola consideren que la col·laboració oferirà una molt bona oportunitat pel seu alumnat de formar part d'un projecte real amb projecció internacional. El professorat valora molt positivament la iniciativa de treballar conjuntament amb Miriam Ponsa i el seu equip i poder gaudir de la seva experiència en el món empresarial i de disseny de moda.

L'Escola d'Art de Manresa va ser fundada el 1902, amb la intenció d'instruir i formar professionalment el jovent treballador de la ciutat, en l'àmbit tècnic i artístic. Entre els tallers monogràfics que oferix el centre, el curs de Serigrafia pretén fomentar la creativitat de l'alumne a partir de l'experimentació amb tècniques tradicionals i alternatives d'estampació, camp on Miriam Ponsa se sent plenament identificada i que utilitza sovint en seves creacions.