El Supermotard torna a Can Padró de la mà de Kebo Events

Serà aquest diumenge 27 de setembre a partir de les nou del matí

Redacció
22 de setembre del 2015
Actualitzat el 23 de setembre a les 15:41h
El circuit de Can Padró de Castellbell i el Vilar tornarà a ser escenari per segon any consecutiu d'una cursa del Campionat Català de Supermotard acollint-ne la penúltima prova de la temporada.

Després de l'èxit organitzatiu, esportiu i de participació assolit l'any passat, Kebo Events torna a apostar per aquesta especialitat i per la consolidació d'un traçat històric en el calendari català.
La prova es disputarà el 27 de setembre i un dia abans es celebrarà la jornada d'entrenaments lliures programada perquè els participants s'adaptin a les exigències d'un traçat que destaca per la seva rapidesa combinada per revolts de traçat molt tècnic i variat i desnivells constants.

Els entrenaments de dissabte estan programats de les nou del matí fins les sis de la tarda. Diumenge, les mànegues lliures i classificatòries començaran a les nou del matí.

La primera cursa està programada per quan faltin cinc minuts per dos quarts de dotze del migdia i el lliurament de trofeus es farà a partir de dos quarts de tres. L'entrada serà gratuïta. Pere Flores, responsable de Kebo Events manifesta estar "il·lusionat de poder tornar al circuit de Can Padró i organitzar una nova cursa de Supermotard perquè es tracta d'una especialitat espectacular i divertida, amb moltes categories i mànegues intenses i competides". Flores, a més, destaca la importància de poder posar a l'abast "un espectacle d'aquestes característiques" als aficionats en la disciplina motorística de la comarca del Bages i la Catalunya Central en general. 

Alguns pilots habituals del Campionat d'Espanya de l'especialitat que viuen fora de Catalunya, ja han confirmat la seva participació a la prova.