Josep Ramon Bosch va intentar boicotejar la Via Catalana

Des del perfil de Facebook atribuït al santpedorenc també titllava de "fill de puta" d'editor de la Vanguardia, el comte de Godó |El jutjat de Manresa obre diligències prèvies contra el president de Societat Civil Catalana arran de la denúncia de Drets.cat

Redacció
21 de setembre del 2015
Actualitzat a les 23:15h
990_1442852034via1_197414
990_1442852034via1_197414 | El Món

Captura: El Món


El perfil fals atribuït al president de Societat Civil Catalana, Josep Ramon Bosch, a Facebook des d'on insultava i amenaçava personalitats catalanes relacionades amb l'independentista, encara dóna molt joc per descobrir-ne les seves fílies i fòbies, i en què s'entretenia el santpedorenc.

Segons revela Jordi Borràs a través de El Món, el president de Societat Civil Catalana va reconèixer en aquest perfil que havia boicotejat les inscripcions a la Via Catalana apuntant-hi 450 identitats falses, i també a l'acció Encerclem la Caixa del Procés Constituent, on hi va inscriure 80 persones amb dades inventades.

Segons confessava en el seu perfil anònim de Facebook "Falta gent. Els hi falta molta gent. Apuntem-nos i rebentem-los. És molt fàcil, dades falses, correu electrònic per confirmar la inscripció i que els donin pel cul esperant que hi anem. Trenquem cadenes! Visca Espanya!".

Poc després, afegia: "Ells parlaran sempre de 500.000 persones, però la premsa està pendent del fracàs i especialment la premsa propera a Lara (Antena 3) i el Conde de Godó (que vol allunyar-se d'aquest grup de fills de puta separatistes). El que cal fer és inscriure-s'hi a sac i no presentar-s'hi. Jo ja porto inscrits a través de diferents mitjans 450 persones. Fotem-lis canya!". En un altre comentari continuava: "M'acabo d'inscriure a la cadena que organitza la monja Forcades (o follades). És molt fàcil rebentar-lo. Ja som 80 inscrits. Rebentem-los". 

"Godó fill de puta"

En el mateix perfil de Facebook, Bosch també va carregar contra l'editor de La Vanguardia, el comte de Godó. La identitat anònima publicava el 2012: "La Vanguardia del senyor Godó... L'any 1936 aquesta família de galifardeus i covards va fugir, cames ajudeu-me, a Sant Sebastià buscant la protecció del general Franco. Ara, uns quants anys després aquesta família ha cedit al xantatge nacionalista. Godó fill de puta". 

Les captures de pantalla del perfil les va realitzar El Món abans que aquest perfil anònim de Facebook fos esborrat poc després que sortís publicada la seva existència i que Manresainfo.catl'interrogués a la porta d'un debat que va tenir amb Francesc Ribera Titot.

La denúncia segueix el seu curs

Per una altra part, el jutjat d'instruccions número 3 de Manresa ha obert aquest dilluns diligències prèvies contra el president de Societat Civil Catalana arran de la denúncia de Drets.cat a instància de l'actor Toni Albà per un presumpte delicte d'amenaces i insults des d'aquest perfil anònim de Facebook.
Arxivat a