Detenen dos joves per causar desperfectes a vehicles i contenidors

Els detinguts també van arrencar el porter automàtic d'un edifici

Redacció
18 de setembre del 2015
Actualitzat el 20 de setembre a la 1:20h
Agents de la Policia Local de Manresa van detenir la matinada de divendres dos joves de 25 i 27 anys, un domiciliat a Manresa i altre sense domicili conegut, als quals van imputar un delicte de danys.

Els fets van ocórrer a quarts de dues, quan una patrulla que circulava per la carretera de Cardona va ser alertada per uns testimonis que al carrer Pompeu Fabra havien vist uns joves que havien tombat una moto i diversos contenidors d'escombraries i que donaven cops de peus als vehicles estacionats. Els alertants van fer una descripció molt acurada dels dos joves i de la roba i calçat que duien.

D'immediat, la patrulla va adreçar-se al lloc on van veure com dos joves, que coincidien plenament amb la descripció facilitada, intentaven marxar corrents en percebre la presència policial. Malgrat l'intent de fugida van ser interceptats a la carretera de Cardona.

Simultàniament una altra persona havia contactat amb la Policia Local per informar que havia vist dos joves amb la mateixa descripció, arrencant el porter automàtic d'una finca de la mateixa zona. Unes altres patrulles van comprovar els fets i, a més a més, van constatar diversos vehicles amb els retrovisors arrencats, contenidors tombats al mig de la via i una moto a terra amb diversos desperfectes, motiu pel qual es va es va practicar la detenció els dos individus per tal de posar-los a disposició judicial.