Nostrum amplia per tres les seves cuines de Sant Vicenç

La bagenca Home Meal ha invertit més de 6 milions d'euros en l'ampliació que s'ha inaugurat aquest dilluns

Redacció
14 de setembre del 2015
Actualitzat a les 14:13h
Noves parrilles a les instal·lacions de Nostrum a Sant Vicenç.
Noves parrilles a les instal·lacions de Nostrum a Sant Vicenç. | Nostrum

Home Meal ha inaugurat aquest dilluns l'ampliació i reindustrialització de la seva planta de Sant Vicenç de Castellet on s'elaboren diàriament els plats per emportar-se que es comercialitzen a 130 establiments de Nostrum d'arreu de l'Estat i també al sud de França. Les noves instal·lacions, que han tingut un cost superior als sis milions d'euros, permetran multiplicar per tres la capacitat de les cuines. A banda de les seccions ja existents, també s'ha construït un nou edifici de serveis, s'ha obert una cuina experimental que facilita la recerca i el desenvolupament de nous productes i s'incrementa un 40% la capacitat de la gelateria.

L'acte d'inauguració l'han presidit Felip Puig, conseller d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i Joan Torres, alcalde de Sant Vicenç de Castellet.  La màxima representació d'Home Meal ha correspost a Quirze Salomó, president i conseller delegat de la companyia. Als parlaments s'ha remarcat el creixement de Nostrum, l'esforç tecnològic i la capacitat de comercialització que permetrà properament obrir nous establiments a França.

Les seccions que creixen més a la remodelada planta d'Home Meal són les que corresponent a pasta i a la de fregits, que poden incrementar fins a deu vegades més la seva capacitat. En relació, als plats frescs, la companyia triplica el seu potencial d'elaboració diària.

L'ampliació de la planta d'Home Meal ha comportat l'entrada en servei d'una nova estació transformadora, una nova caldera de vapor i escomesa de gas i una nova central de fred molt eficient que permet reduir un 90% el volum de gas d'efecte hivernacle.