Arriba la 27a edició de la Marxa Selènika

Redacció
14 de setembre del 2015
Actualitzat a les 9:45h
Ciclistes després de passar el tercer control.
Ciclistes després de passar el tercer control. | Pere Fontanals

Imatge d'una de les edicions de la Marxa Selènika. Foto: Pere Fontanals


Aquest diumenge 20 de setembre es durà a terme per vint-i-setè any consecutiu la Marxa Selènika, un esdeveniment que els amants del ciclisme tenen reservat a la seva agenda. La pedalada, que és organitzada per la Penya Ciclista de Navarcles preveu aglomerar un total de 1200 ciclistes que afrontaran el repte d'anar fins el santuari de Pinós -al Solsonès- i tornar a Navarcles. Es tractarà d'un recorregut de 120 quilòmetres amb 4 controls d'avituallament.

La sortida de la prova es farà des del SES Navarcles -Camí de l'Angla, número 8- a les vuit del matí i es preveu que la durada de la cursa sigui de, com a màxim, deu hores i mitja. 

Novetats
Tal com afirma l'organització, aquest any serà l'últim que se senyalitzarà tot el camí, ja que pels anys que venen, serà a través del GPS que els ciclistes hauran d'orientar-se i trobar el camí.

Una altra novetat destacable és que enguany a cada control d'avituallament hi haurà un registre de pas amb xip. D'aquesta manera els amics i familiars dels esportistes podran seguir, a través d'internet, per on passa cada participant.