Morros substituirà Tarrés en la lectura del manifest de la Marxa de Torxes

Redacció
09 de setembre del 2015
Actualitzat a les 16:45h

Joan Morros llegirà el Manifest de la Marxa de Torxes aquest divendres a la Plaça Major. Foto: Conca.cat


La setena Marxa de Torxes per la Independència és organitzada per la Comissió 11 de Setembre, impulsada per l'ANC i Òmnium Bages, amb el suport de la Fundació Independència i Progrés, CDC, CUP, Demòcrates de Catalunya, ERC, Millor Manresa i Reagrupament. La Marxa comptarà amb la participació d'acordionistes, castellers, grallers, miquelets, sardanistes i tabalers. La concentració es farà a la plaça de Crist Rei, a dos quarts de nou del vespre, per iniciar el recorregut fins a la Plaça Major. 

El manifest d'aquesta setena edició, que de moment ja ha rebut l'adhesió de Assemblea Nacional Catalana, Candidatura d'Unitat Popular, Cercle Català de Negocis, Convergència Democràtica de Catalunya, Demòcrates de Catalunya, Esquerra Republicana de Catalunya, Federació d'Associacions de Veïns de Manresa, Fundació Independència i Progrés, Millor Manresa, Òmnium Bages i Reagrupament, serà llegit finalment per l'activista cultural Joan Morros. 

Tot i que inicialment s'havia previst que la lectura del document anés a càrrec de Natxo Tarrés, la comissió organitzadora ha valorat la conveniència de fer aquest canvi, tenint en compte que el cantant del grup Gossos participa en l'acte institucional de la Diada, que es fa com cada any a la plaça de l'Onze de Setembre.

El parlament de cloenda anirà a càrrec de la periodista Patricia Gabancho, i després de la ballada d'una sardana gegant hi haurà l'actuació musical del grup 4CAT, amb versions de rock català, i botifarrada popular, per esperar l'inici de la campanya electoral. 

Les torxes es poden recollir anticipadament a la seu d'Òmnium o bé en el mateix inici de la Marxa (des de les sis de la tarda), per un preu de 3 euros.