Sant Vicenç descobrirà la rehabilitació de Castellet divendres

En el marc dels actes de la Diada Nacional de Catalunya

Redacció
07 de setembre del 2015
Actualitzat a les 15:08h
En el marc de la celebració dels actes de la Diada de l'Onze de Setembre, Sant Vicenç de Castellet descobrirà el projecte d'adequació de Castellet, un dels símbols del municipi. L'edificació, que data del segle XIII, està deteriorada i afecta també l'ermita i la casa del masover. L'oportunitat de conèixer com quedarà tot aquest entorn arribarà dijous al vespre a la pujada de torxes a Castellet. L'Ajuntament presentarà el projecte d'adequació que preveu rehabilitar tot aquest entorn durant els propers tres anys

Actes a Castellet

La pujada amb torxes sortirà dijous a les 9 de la nit des de la plaça de l'Ajuntament. A l'arribada es farà el parlament institucional i la lectura del manifest. Després de la presentació del projecte d'adequació de Castellet hi haurà el concert i ball de música tradicional amb La Portàtil FM al Pla de Castellet. Les entitats col·laboradores són el Centre Excursionista, Sant Vicenç Decideix i la Diputació de Barcelona. Es recomana portar entrepà, beguda i un lot. A l'acabar hi haurà coca i cava per tothom.

Onze de Setembre

Els actes del dia 11 començaran a les 9 del matí amb un esmorzar popular amb xocolatada i coca a la plaça de l'Ajuntament. A continuació, agafarà el relleu la cercavila amb els gegants i els grallers que finalitzarà el seu recorregut a la plaça de l'Onze de setembre. L'acte institucional i cultural i l'ofrena floral serà a dos quarts d'11 del matí. A partir de dilluns es farà el lliurament de senyeres amb l'escut de Sant Vicenç de Castellet a l'OAC.

Diumenge 13, Aplec de Castellet

Els actes s'arrodoniran diumenge amb l'Aplec de Castellet. La concentració de romeus, gegants i grallers a la plaça de l'Església conduirà els participants fins a Castellet. Pel camí es farà parada al Pla de les Vives per esmorzar i a Castellet hi haurà missa, l'actuació de la Coral Nou Horitzó i l'Esbart Dansaire Santvicentí i ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Vila d'Olesa al Pla de Castellet. L'arrossada popular posarà el punt i final a la jornada. Els tiquets per a l'arrossada es poden comprar a un preu anticipat de 8 euros a la Llibreria Clavé, La Drogueria i Pastisseria Can Postres. En cas de pluja la missa es farà a l'església i els actes culturals a la sala de Cal Soler.