Oló escalfa motors per la Diada

Redacció
07 de setembre del 2015
Actualitzat a les 9:18h
Els motards aparcats davant el mural.
Els motards aparcats davant el mural. | ANC Oló.

Els motards aparcats davant el mural. Foto: ANC Oló.


Aquest passat dissabte 5 de setembre l'ANC d'Oló va organitzar una tarda intensa amb els Motards Independentistes com a principals convidats. L'acte el van organitzar per començar a escalfar motors de cara la manifestació de l'11 de setembre a la Meridiana.

La tarda va començar amb la realització d'un gran mural independentista al pàrquing del mur amb l'ajuda de tots els olonencs que van voler-hi participar, la gran majoria dels quals van ser nens i nenes.

El mural ja va crear molta expectació i la gent s'anava agrupant a l'aparcament per veure com avançava i per col·laborar-hi. Els motards, que van arribar gairebé a les set, van ser rebuts amb gran entusiasme i van veure com se'ls afegien motoristes locals abans de fer una rua pel poble. Finalment van aparcar davant del mural, ja acabat, i tothom que va voler es va poder fer fotos al damunt de les motos.

Seguidament, a la Plaça Catalunya es va dur a terme un sopar popular amb més de 200 inscrits, a base de mongetes amb botifarra. Va cloure la vetllada un doble concert gratuït, amb Tha Black Kiss Project i  Crònics.