Nit de bastons a la Festa Major

La primera nit important de la festa registra, com a mínim, tres baralles, a la Festa Go Hard del Congost, a la Festa Major Alternativa, i a la sortida de la sessió d'Stroika

Pere Fontanals
29 d'agost del 2015
Actualitzat el 31 d'agost a les 21:27h
La Festa Major de Manresa ha viscut, com a mínim tres baralles en tres escenaris diferents la matinada de divendres a dissabte, la primera de les nits importants de la festa de la capital del Bages. Cap de les tres, però, no ha significat ferides d'importància per als seus protagonistes, i tot i que en una hi han intervingut els Mossos d'Esquadra, i una altra ha estat informada a la Policia Local, fins al moment no s'han presentat denúncies ni s'han practicat detencions.

Cronològicament, la primera baralla ha tingut lloc passades les 5 de la matinada a la plaça Puigmercadal, a prop d'on se celebra la Festa Major Alternativa. La baralla ha implicat a un grup de persones, que han començat a pegar-ne a una altra, fins que el propi servei d'ordre de l'organització ha separat els individus. No s'ha requerit presència policial per l'incident.

La següent baralla ha tingut lloc poc abans de 2/4 de 7 del matí a la sortida de la discoteca Stroika on s'hi celebrava l'Opening Party d'inici de temporada. Dos joves han començat a colpejar-se i els guardes de seguretat s'hi han vist implicats al voler-los separar. Poc després han arribat els Mossos que han calmat la situació, tot i que un dels guardes va haver de rebre punts de sutura al rebre un cop amb una raqueta de tennis.

Finalment, el tercer enfrontament ha sigut el que ha implicat a més persones, fins a set, i ha passat poc abans de les 7 del matí a la zona esportiva del Congost, on s'hi celebrava la Festa Go Hard. La baralla ha començat amb insults entre dos grups de joves que, poc a poc, ha anat a més fins que han arribat a les mans. Un dels grups s'ha desplaçat fins a la Florinda per informar a la Policia Local, però no han presentat denúncia.