El Club Natació Minorisa signa el conveni per usar les piscines

Signatura del conveni entre Ajuntament, Aigües i CN Minorisa.
Signatura del conveni entre Ajuntament, Aigües i CN Minorisa. | AjM
Redacció
28 d'agost del 2015
Actualitzat a les 15:10h

Signatura del conveni entre Ajuntament, Aigües i CN Minorisa. Foto: AjM


L'Ajuntament de Manresa, el Club Natació Minorisa i Aigües de Manresa, com a entitat gestora del centre, han signat un conveni amb l'objectiu de cedir al Club Natació Minorisa els espais del Complex Esportiu de les Piscines Municipals necessaris per desenvolupar i fomentar l'esport aquàtic federat que l'entitat porta a terme.

El document l'han signat aquest matí l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, acompanyat del regidor d'Esports, Jordi Serracanta; Lluís Làzaro, president del Club Natació Minorisa; i Josep Alabern, director gerent d'Aigües de Manresa. També les ha acompanyat, Susanna Miramunt, secretària del CN Minorisa.

Aquest acord estableix i defineix que el CN Minorisa podrà fer servir els espais de la làmina d'aigua, de graderia, vestidors i magatzems, de gimnàs i centre de fitness i també les oficines i espais publicitaris. El club també podrà la iniciativa d'organitzar competicions esportives i fomentar la formació per captar nous esportistes.

Es reconeix al CN Minorisa com un club modern i un referent en l'àmbit de l'esport aquàtic per la seva qualitat tècnica i la seva tasca en la formació de futurs esportistes.

Així, amb aquesta acció l'Ajuntament de Manresa vol establir un marc de cooperació entre les entitats intervinents (Aigües de Manresa i CN Minorrisa) per tal de promocionar i impulsar les diferents modalitats esportives aquàtiques de competició que es practiquen al complex esportiu de les Piscines Municipals, la natació, el waterpolo, la natació sincronitzada i el triatló.