La Mostra de Cultura Popular omple la plaça Major de Moià

La Mostra de Cultura Popular ha tornat a ser un dels plats forts de la Festa Major de Moià.
La Mostra de Cultura Popular ha tornat a ser un dels plats forts de la Festa Major de Moià. | CIC Moianès
CIC Moià
17 d'agost del 2015
Actualitzat a les 12:55h

La Mostra de Cultura Popular ha tornat a ser un dels plats forts de la Festa Major de Moià. Foto: CIC Moianès


Una Plaça Major de Moià plena d'espectadors ha acollit aquest diumenge a la tarda la sisena Mostra de Cultura Popular en el marc de la Festa Major. S'ha iniciat amb una gran ballada del Vals-jota, seguida del ball de Veguers de Sant Joan, el ball de Nans de Moià, la Sardana d'exhibició i el Ball de Rams. Tots les demostracions han estat molt aplaudides pel públic que ha pogut participar al ball de rams. L'acte estava organitzat pel Grup de Danses Tradicionals, Agrupament Sardanista i Ajuntament de Moià. Totes les peces han estat interpretades per la Cobla Sabadell.

Un cop l'acte ha finalitzat, la mateixa Cobla, després d'un breu descans, ha interpretat una audició de sardanes, en les que hi ha hagut molta participació, donant amb aquesta audició cloenda a una gran i lluïda vetllada musical.

La Festa Major Infantil, un any més

Al matí, la Festa Major Infantil ha servit xocolata desfeta i ha inclòs molts jocs de fusta gegants i tradicionals per a gaudi de petits i grans. Un gran ambient que ha seguit a partir del migdia amb l'inici de la molt esperada Festa de l'escuma, amb una gran participació.


Vals-jota. Vídeo: CIC Moianès
Arxivat a