Les feministes exigeixen solucions per a les víctimes de proxenetisme

Demanen "la màxima implicació" de l’Ajuntament en assegurar el benestar físic i psicològic, així com material, de les dones alliberades de la xarxa de Manresa

Redacció
13 d'agost del 2015
Actualitzat el 19 d'agost a les 20:15h
La Coordinadora Feminista del Bages ha emès un comunicat en que demana a l'Ajuntament "la màxima implicació" per tal d'assegurar el benestar físic i psicològic, així com material, de les dones alliberades de la xarxa de Manresa, en referència a l'últim desmantellament d'una xarxa de proxenetisme que havia prostituït fins a un centenar de noies a la ciutat durant set anys.

La Coordinadora lamenta "la hipocresia i les misèries que amaguen" aquests casos. "Per la despreocupació per les noies violentades. Per saber qui són, com estan, on es troben ara. Són invisibilitzades, ningunejades, cossificades, mercadejades. Són dones, de classe social baixa, moltes estrangeres. No són ningú. És un tema secundari, que té poc interès. És una problemàtica amb poc ressò social precisament perquè afecta a dones pobres".

Així mateix la Coordinadora exigeix "que es regularitzi la situació administrativa de les estrangeres i que es vetlli per la seva màxima protecció".
 

Altres casos de prostitució al Bages