L'Hotel Pere III acollirà una gran sala de balls de saló a l'entresòl

Els operaris ultimen els treballs d'habilitació d'aquesta planta de més de 1.000 m2 que hauran d'estar acabats a finals de setmana

Pere Fontanals
29 de juliol del 2015
Actualitzat a les 21:43h
L'Hotel Pere III tancarà portes el 15 de setembre.
L'Hotel Pere III tancarà portes el 15 de setembre. | Web

El gran entresòl del que va ser Hotel Pere III de Manresa acollirà en breu una gran sala de balls de saló gestionat per Karina Rubio, que tenia l'escola Swing al carrer del Sol amb el seu germà, en que hi ha previst que es donin classes, però sobretot, que aculli competicions i demostracions d'aquesta disciplina. Segons ha pogut saber Manresainfo.cat els operaris estan acabant d'enllestir la instal·lació d'una desena d'aires condicionats després que s'hagi posat un terre de pàrquet de gran qualitat en els més de 1.000 metres quadrats de superfície de la planta. La reforma de la planta s'ha de lliurar al client a finals d'aquesta setmana, de manera que l'activitat podria començar-se a desenvolupar ben aviat.

Constructora del Cardener, l'empresa que gestiona el complex que acollia l'hotel que va tancar el setembre de 2012, no ha confirmat aquesta informació al diari, ni ha donat cap explicació dels detalls d'aquesta activitat.

En les habitacions, a partir de la primera planta, a sobre de la que serà pista de ball, han començat els treballs d'adequació de les cambres en oficines per a una futura explotació de lloguer a empreses. L'edifici de l'antic Hotel Pere III acull les oficines de Constructora del Cardener, i des de fa pocs mesos acull les oficines centrals de DayaDay, totes dues empreses relacionades amb Tous.