Una ONG manresana porta 750kg de material escolar a Mauritània

Redacció
29 de juliol del 2015
Actualitzat a les 11:39h
Els membres de l'ONG Un lápiz, un dibujo.
Els membres de l'ONG Un lápiz, un dibujo. | ONG

Els membres de l'ONG Un lápiz, un dibujo. Foto: ONG


L'ONG manresana Un lápiz, un dibujo, surt el proper 3 d'agost amb direcció a Nouadhibou, a Mauritània, per aportar a l'orfenat NAD (Nourricerie Aichetou Diallo) d'aquesta població uns 700 quilograms de material escolar i aliments donats per les empreses Milán, Enri, Oxford, Bic i Ordesa. La caravana també portarà joguines i roba donada per particulars, i els vehicles que es fan servir per al transport es vendran allà mateix i els diners també aniran destinats a l'orfenat.

El transport es farà amb vehicles que han estat posats a punt pels tallers Auto-Major de Sant Joan i Codina Motor de Santa Maria d'Oló desinteressadament, i recorreran 3.500 quilòmetres creuant la península, el Marroc i tot el Sàhara Occidental fins arribar al destí.

Segons expliquen des de l'ONG, la caravana està finançada exclusivament per donatius de gent del carrer ja que no accepten diners d'entitats bancàries o de l'administració pública a qui consideren, en gran part, culpables de la situació en que es troben milions d'infants arreu del món.