Totem+Rentreé i Mojito Team guanyen les 24h de Santpedor

El Totem+Rentreé, campió de categoria masculina.
El Totem+Rentreé, campió de categoria masculina. | CEFS Santpedor
Xavier Sucarrats Palà
27 de juliol del 2015
Actualitzat a les 23:48h

El Totem+Rentreé, campió de categoria masculina. Foto: CEFS Santpedor


El tercer diumenge de juliol, com ja és tradicional, es van celebrar les 24 hores de futbol sala de Santpedor. Enguany, hi van participar 23 equips, 18 de masculins i 5 de femenins i per segon cop les dues competicions es van alternar durant la competició. La principal novetat va ser la ubicació del torneig. Per primer cop en les 26 edicions del campionat, les 24 hores es van jugar al pavelló municipal Rafa Martínez. 

Els equips masculins es van repartir en tres grups de sis equips i van fer una lligueta tots contra tots dins el seu grup. Es classificaven per als quarts de final els dos primers de cada grup i els dos millors tercers. A partir d’aquest moment, ja es feien eliminatòries directes fins arribar a dos finalistes. Per la seva part, les noies també van fer una lligueta en l’únic grup que hi havia. Els quatre primers equips van jugar les semifinals. 

Les finals van ser molt diferents tot i que totes dues van deixar dosis de bon futbol sala. En categoria femenina, el Mojito Team es va endur el campionat després de derrotar el Palmeras a la tanda de penals. El temps reglamentari va acabar amb empat a un. En homes, no hi va haver color i el Totem+Reentreé va vèncer amb autoritat per cinc a un al Mi Nabo de Kiev, tot i que aquest segon equip es va avançar al marcador.

Ruben Castro (Rowingeros) i Olga Castaño (PDT’S) van ser els màxims golejadors, el Totem+Rentreé i el Palmeras els equips menys golejats i José Antonio Calvo (Totem+Rentreé) i Núria Liso (Palmeras) els MVP’s de les 24 hores.
Arxivat a